Jó munkához idő kell!

Kedves Mindenki! Google találatok és facebook bejegyzéseim látogatottsága alapján úgy látom, hogy jó és szükséges dolgot csinálok, de be kell látnom az anyagok feldolgozása elég sok időt vesz igénybe. Az oldal ötlete 2015 decemberében pattant ki a fejemből. Első sorban saját elméleti tudásom elmélyítésére szolgált volna, azonban mostmár úgy gondolom, hogy hasznos lehet másoknak is.

A 2016. májustól induló archphases.com célja kivitelezési, szervezési, technológiai tudásanyag készítése építészeknek, az építési folyamatok átlátása érdekében.

Ahhoz, hogy az építési folyamatokat egészében átlássuk, hosszú évek sokrétű tapasztalatára van szükségünk. E nélkül azonban gyorsan elérhető, jól összeszedett segítség kell, hogy a határidős munkáinkat tudjuk tartani. Ez az oldalt segít abban, hogy hatékonyan és precízen tudja végezni a munkáját az, akinek igénye van rá.

Mikor az Ybl Miklós Építéstudományi Karának építéskivitelezés és szervezés szakirányán tanultam, úgy láttam, hogy az iskolai feladatok elvégzéséhez nem elegendő az egyetemi jegyzetek tanulmányozása. Ezek nagyrészt elméleti tudásanyagot tartalmaztak, ezért minőségileg és műszakilag is korrekt feladatok elvégzéséhez rengeteg további utánajárásra volt szükségem (pl. interneten).

Diplomamunkám elkészítéséhez használtam előadás-jegyzeteimet, más egyetemek jegyzeteit és gyártók honlapjait.

Ebből az ötletből fakadóan, úgy gondoltam, hogy amennyiben sikerül elhelyezkednem a szakmában igazán hasznos lehetne egy ezekre épülő, mindig online elérhető kézikönyv a kivitelezéshez.

Szóval most itt vagyunk!

Ezen "jegyzetek" megírásához nem kevés idő szükséges, amennyiben ténylegesen hasznos, gyakorlatias és legfőképp minőségi és egyedi anyagot akarok írni. Ezért türelmeteket kérem, hisz a jó munkához idő kell. 🙂

Ha titeket is érdekel az oldal, illetve hasznosnak látjátok, akkor a honlap további anyagokkal és hasznos funkciókkal is bővülni fog. 🙂

Posted in hamarosan.

2 Comments

  1. Pingback: Sávos ütemterv (Gantt-diagram) - archphases

  2. Pingback: Építési ütemterv I. tevékenységidő - archphases

Leave a Reply